CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

27 September 2011

New born in the house!!

Alhamdulillah akak 2nd daku selamat melahirkan bayi lelaki seberat 4kg secara normal. Wahhh teringat2 bau best newborn nih. Hehe... Tak sabar nak jumpa la. Lambatnya bole coti mau gomo itu budak bam bam.

6 comments:

Ina Hashim said...

4kg???wahhh...baby sekarang ni semua besau2...tahniah anyway

fisa othman said...

wow!!! baby 4 kg bersalin normal bertuahnyaa...hehehe anak fisa 3.9kg pun kena c-sect...uikss seronok kan haruman newborn ni...;)

farahtaufik said...

ingatkan Qistina nak dapat adik tadi..hehehehehe

Krsty Pinky said...

cepat gi bau...bau tu nanti x lama ada tau..hehehe

Sima said...

Haha.... kak ina, terima kasih. gen kot. sbb Qistina pon besar gak. :D

kak fisa, itu akak nik tu first child dia c-sect gak. Alhamdulillah kali ni dpt normal. yg first tu sbb bb da berak dlm perut + tali pusat terbelit even berat 3kg je.

farah, lambat lagi kot Qistina ada adik. nak gap sbb c-sect gak niiii... huhuhu...

krsty, alahai... ada eh? tak le cium lah kali ni :P akak nik dulu tu pon mcm tu la dok cium2 Qistina dah lekat pon n bersalin da.. :D

mizah said...

wah..bestnya ada newborn..tak kisah anak sape pun...asal depan mata je tak tahan tgk newborn ni..dah la harum..comel sangat pulak tu...hihihhi