CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 September 2011

Boikot Restoran CILI MERAH!

Salam.

Ini cerita sakit hati, byk mongok dll. Hati ni sumpah seranah tul. Huiii... mmg dasar mata duitan!! Jom kita sama2 pakat boikot restoran bangang!! CILI MERAH SEC 9, SHAH ALAM.

Sebab apa nak boikot? Sebab ini cerita :: Tragedi.

Kalo manusia dewasa pon menggelupur kene air panas, inikan pula baby kecik! 7 bulan ok. Meraung aku tgk bb comel tu masak daging dia. Baik pula si owner kedai tu langsung tak tanya khabar, tak jenguk mahupun kasi ganti rugi/ tanggung kos medical. Cam haram J.


p/s :: geram tahap apa ntah..


Update :: 20110921 ::
Salam, link tu dah pon di remove oleh owner blog dan kisah ini dah jagi kes polis. Kita tunggu dan lihat camne. Ada dpt response back dari kawan owner restoran tu, katanya owner tu nak melawat tapi tak dibenarkan oleh bapanya. Cekidout dari sini lah ye :: Kejadian tomyam tumpah ke baby


No comments: