CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

13 September 2011

Susu Ibu Menggelikan??

Salam.

Tajuk tak hengat donia kan? Haaa ini la yg berlaku dlm dunia penyusuan susu ibu. Ada je yg tak reti menghargai anugerah Allah ni dan ckp geliiiiiiii.. Weiiii susu tu bukannya najis sampai nak rasa geli2 ok. Mcm la kami2 yg menyusu ni kasi anak2 tu najis sampai ko terasa geli. Itu fitrah ok. Anugerah tak ternilai dari Allah S.W.T. Kang ckp buta ilmu marah. Reti marah org tapi tak le nak terima balik amarah org lain.

Well daku mmg sentapppppp ok. Lagi2 yg dok ckp geli tu adalah someone relate to me. Mmg la tak amik pusing sgt. Tapi geram tu ada. Takdek pon daku ckp, "geliiii dok minum susu bukan manusia". Main sedap mulut je ek. Dah sedas dua kene balik. Daku siap screen capture lagi kasi bukti. Mari kita sama2 doa agar org2 mcm ini dibukakan pintu hatinya. Semoga mereka ini sedar diri yg ini semua ciptaan Allah.

Toksah la menghina ciptaan Allah. Karang tak pasal2 kene bayaran cash dariNya. Dosa pon dapat.


p/s :: Kepada ibu2 yg tak menyusukan anak dgn susu ibu, jgn anggap entri ini mengkondem kamu. Ini entri sentapan rohani kepada org yg tak reti dan berkata geli kpd daku ini! Daku pon minum gak susu lembu sebelum ni sebelum anak daku alergik dgn susu lembu.







4 comments:

mizah said...

huarghh!! kenapa masih ada orang yg berfikiran macam tu??? aduhaii...semoga Allah bukakan pikiran dan hati dia... sedih!

shilafaizz said...

Geli?? kenape kene geli...ish2.kat opis ni pon same tapi lelaki la yg cakap macam tuh.kisahnye kawanku simpan susu die dalam liner tapi masuk lam tupperware.then tumpang fridge opis..ade la ofismate lelaki suh kuarkan die kate geli.kwn shila bagi balik sedas 2, die ckp 'sukati ar nak simpan situ.kan fridge opis.kalau ko kate geli lagi aku masukkn susu aku lam air nes ko biar ko dengar sket kate aku' hahah lawak2

Sima said...

mizah.. ada lagi. plus bukannya budak muda pon. cuma blom dpt anak je lagi. semoga Allah bukakan mata pintu hatinya.

Ha ah shila.. nik pon kasi balik gak. tanya dia apsal nak geli? bukannya mr shit ok. senyap le dia...

shilafaizz said...

ye la tak paham kenape nak geli..susu ibu kemain suci bersih murni lagik.bagi je 20das nik