CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 December 2012

Beralih Angin

Salam.

Alhamdulillah dimurahkan lagi rezeki. Daku akan beralih angin ke Bukit Jalil pulak start mid January tahun depan. Skrg kat Midvalley memang la dekat dgn kekasih hati. Hehe... tak pe kat umah still ada walaupun tak dapat dating pas kije dah.

Tepat 16 November, daku anta surat chenta kat bos. Terkezut gamaknya sebab tempat skrg ni offer kenaikan pangkat. Tapi bila hati dah tak tenteram disitu maka moh la kita chow cepat-cepat. Kalo dapat kompeni dekat MV tu ok gak. Rezeki kat bukit jalil plak. Takdak la nak sopping dah. Jimattttt duit ai. Hehe..