CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

05 November 2014

November 2014

Salam.

Menulis lagi walaupun sekian lama mencari masa untuk buka blog pon payah. Tahun ini memang tahun dugaan kesihatan. Tak anak sakit, daku lak yg sakit. Dah abes giliran anak-anak dan ibu, ayah pula yg sakit. Alhamdulillah sakit itu penghapus dosa-dosa kecik. Moga-moga dosa-dosa makin kurang ;) 

Dah masuk akhir tahun, kerja alhamdulillah ok. Anak-anak alhamdulillah perkembangan bagus walaupun ada yg tak sihat. Pembelajaran juga alhamdulillah ok. Secara purata sangat bersyukur dgn apa yang ada. Mengenai business lak masih lagi berjalan. Boleh lah jenguk-jenguk ke FB atau pun IG, search "nawwarBizz". InsyaAllah sentiasa update walaupun bukan setiap hari. Mak bizi nak.. nak buat promosi pon tak sempat. Iklan apetah lagi. Huhuhu....

Sekarang ni daku tengah dalam pertimbangan untuk melanjutkan pelajaran. Kalau ada rezeki insyaAllah terasa macam nak juga melanjutkan pelajaran. Cumanya jika dah confirm nak lanjutkan pengajian memang kene berenti kerja la. Huhu.... kene tumpukan sepenuh perhatian kepada pelajaran. InsyaAllah akan cuba apply biasiswa. Doa-doa la agar daku sekeluarga dimurahkan rezeki. Amin.. :)

Nanti next entri insyaAllah nak buat entri utk majlis birthday anak-anak masa raya haji ke-2.

Princess Qistina