CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

18 September 2011

Minggu Open House

Salam.

Ya minggu ni mesti kita sgt busy attend umah terbuka!! Tak pon mesti ramai gak yg buat rumah terbuka kan. Hehe... Cerita pasal open house ni, terlampau la byk jemputan utk open house. Siap ada yg berkahwin pon ada. Ya time cenggini la kita amik peluang wat majlis kan. Org pon bole dtg time coti2 ni. :)

Start Jumaat smlm pegi umah pak sedara kat Melaka. Satu hari sampai ke mlm open house dia. Daku tlg2 mane2 yg mampu la. Lagi pon dgn Qistina yg suka ngendeng kat ibu dia ja sempat la dok kipas lamb chop kejap. Hehe... yg lain2 tu, daku dah sampai semua da siap. Akak daku pon turut serta join. Meriah tu mmg meriah tapi penat pon sama naik. Hampir kul 12 mlm baru la siap majlisnya. Kami pon turut la berehat. Muahaha...walhal daku da berehat lagi awal sbb tdo kan si Qistina. Ibunya pon turut sama zzzzzzz... :)

Hari Sabtu pagi tu baru bertolak balik ke KL. Takde la jammed pon kat highway nun. Alhamdulillah. Tapi ada nampak beberapa eksiden la. Yg paling teruk bas persiaran. Abes kemekkk. Uhuhu..ngeri lak tgk. Masukkan ke lebuh raya perseketuan, ya Allah jammed teruk!!. Lalu try cari laluan tikus.. Hehe... dpt la keluar ke jalan klang lama. ;)

Sesampai kat rumah terus flat. Zzzzz... ingat bole la nak pegi open house mane2. Tak juga. Last2  bgn2 je da magrib. Mmg takde open house da..close house suda. Hehe... Nnt nak continue jejak open house ari ahad pula. Miahaha... rancangan ke rumah rakan2 alam maya. :)







1 comment:

mizah said...

syoknya jalan2 open house..husband mizah tak rajin...siap jumaat haritu dia eksiden, lagila mizah takde mood nak ajak dia beraya...semalam dah terbang pi outstation...ada jodoh, kita jumpa lagi kat rumah shila ek..hehehehhe