CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

20 September 2011

Open House Rakan RH

Salam.

Sabtu lepas daku p terjah open house rakan2 RH. Hanya sempat pegi 2 biji umah pada ari ahad sbb ari jumaat dan sabtu daku pegi umah pak sedara kat melaka ada open house gak.

Memula pagi2 lagi siap2 nak pegi ke umah pija kat seremban. Lepak2 pastu konvoi ramai2 sekali dgn pija p terjah umah kak as aka pengasas RH. Pija hidangkan kami nasi ayam marrrbelesss. Sbb kan syiok lagi dok borak, niat nak mkn lagi tu daku simpan dulu. Hehe...dasar mkn byk kan... Lepak dekat 2 jam, tunggu shila tapi katanya stuck dlm jammed PLUS highway. So kami pon berangkat la ke rumah kak As. Gather kat sana lak.

6 biji kete dari umah Pija serbu umah kak As. Haru biru satu umah. Hihi.. Gembira dpt jumpa member2 RH. Mula2 sampai tu ada shila dan 2-3 org je. Kami sampai mk2 kejap makin lama makin ramai lak. Mmg bingit satu umah. Hehe.... syiok oooo... borak, mkn2 (roti jala berpagar marbelessss + nugget best banget) sampai moncit perutku pastu snap sana sini. Qistina dok galak borak dgn member2 sebaya (mcm la paham..haha). Take 5 jap, Qistina dok menyusu pastu en somi da ajak balik. Memandangkan jam dah kul 5ptg, daku pon setuju la nak balik. Itu pon atas permintaan kak As, bergambar beramai2. Nak gather mak2 budak ni cukup susah! Hehe...sebok dok borak + bersilat dgn anak2 kan.

Moh kita layan gambar. Oh ya, kat umah kak aris 2 minggu lepas tak nyempat amik gambo. Huhu..


Ahli club anak Ogos 2010
Gambar ramai2
Qistina sebok dok capai kepala org!


Tuan umah pertama Pija
Shila dan Myra bam bam
Zaid anak kak sue
Izn dan Icha comel
Kat umah Pija
Ibu dan Qistina yg galak

2 comments:

Vna Sandhu said...

bestnyee tgk cite open hse kawan² RH nie..wina x berkesempatan nak pegi huhuhuuuuu

Sima said...

Wina.. takpe nnt bila kelapangan pegi je melawat. Hehe... gathering nnt free2 kan lah :D