CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

12 September 2011

Oh susu..

Salam.

Daku bersiaran dari MV sambil tunggu en somi sopping. Kita manfaatkan masa yg ada.

Oh ya daku mau meluah ferasaan tak seberapa nih. Puas sudah dianalisis kenapa la cik susu kuar spt shy shy cat skrg ni? Alhamdulillah masih bole menampung permintaan si bam bam yg makin kurus. Harap jgnla makin kurus. Double chin dah ilang.

Skrg ini susuku sekali pam dpt la ngam2 3oz. Nak dpt 4oz mcm before puasa tu berchentaaa... mane ntah sebabnya. Bulan depan Qistina setahun da. Gigi satu pon tarak, susu nak mcm biasa. Hmmm... Kawan2 any solution?

Ps:: jadual pam daku mcm biasa.

5 comments:

shilafaizz said...

nik 3oz tuh dua2 belah ke? mu preggy kott...huhuuu sebab kawanku susunye tetiba merudum puas di check2, check upt +ve sudahnye...

mizah said...

kan nik..memang terasa sedih n rinduu bila tgk anak dah kurus...mizah punya hasil susu pun dah kurang gak...ikutkan tiap hari hasilnya -ve je tapi topup dgn stok2...isk...risau nanti macam mana..baru 9bulan ni... takpe nik, kejap lagi qistina 1tahun dah boleh makan macam2...huhu

Sima said...

Haha shila.. idak kot lagi. Sebabnya before meriah sket, dulu mmg dpt 3oz jugak. Dah lama tak dpt 3oz je. Maybe jugak tak dpt mkn makanan berkhasiat time raya? Huhu...

Mizah :: Itu la sedih kan. Kurus je..org2 tua ckp nak berjalan sbb tu kurus. Hmmm.. still rasa sedih gak. Ha ah next month setahun la. Tapi dia tarak gigi lagiiii.. Nik pon takde intro makanan mcm ikan ka apa2 yg lain. (dasar ibu pemalas kan? :P )

shilafaizz said...

heheh..ye la nik, nanti qis dah start makan macam2, boleh topup ngan makanan yg ade banyak sumber kalsium...nik, kalau takde gigi pon leh jer bagi ikan, ayam tapi blend la...

Sima said...

nik mmg nak blend tapi kekangan masa. biasa la Qis bukannya bole dok berjauhan sekejap dari ibunya ni.

pernah gak terfikir, pregnant ka.. Tapi tu la. kalo sampai satu oz xdpt baru nik nak wat upt.. bole? miahaha...

p/s :: baru2 ni en somi request nak anak lagi. uhuhu... daku blom bersedia mental dan fizikal.