CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 October 2011

Busy like a bee

Salam.

Ya macam tajuk kat atas sinun... daku mmg superrrr busy minggu ni. Nak update blog tak sempat langsung! Ini pon dok wat kije. Ngintai2 sket blog. Kalo tak nak BW pon tak sempat. Sedih tak? Byk lak request dari client. Berduyun tiba.. haih... naseb la. 

Entry utk birthday Qistina pon tak buat lagi. Celebrate gitu2 je. Makan2 dgn family yg ada je. Awal2 ingat nak ajak2 member sekali. Tiba2 en somi minta mkn ptg tu juga. Mane la sempat nak jemput immediate org kan. Kek pon beli hat kecik dan mane yg ada je. Uhuhu... tak pe Qistina, insyaAllah bila umah da bosar sket tak pon ada tempat dan budget lebey ibu dan ayah buat utk Qistina k.


Semoga ada masa nak wat entry jiwang karat utk Qistina. ;)


1 comment:

mizah said...

takpe busy hari ni, esok boleh berjimba2...erk, boleh kan? heheh...selamat bekerja...heheeh