CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 May 2011

Qistina Warded kat DEMC

Salam.

Tanggal 9hb May 2011, demam Qistina tak sembuh2 gak dah lebih seminggu kitorg decide bawak pegi ke demc lak. Since da 2kali pegi UMRA dan doc situ suggest kalo 3kali intake antibiotik, tak ok gak so kene bawak pegi hospital. Mlm isnin tu pegi la kami, punya la ramai jugak org pastu doc ada 2org je. Tunggu giliran sampai lebih 2jam menunggu. Sebelom ni pernah je pegi sini tapi takde lak org seramai tu. Lak tu tiap2 patient ada la lebih 20minit sorg dlm tu. Huhu....

Dah sampai turn kami, doc ckp Qistina demam sbb kahak a.k.a broncho tula. Sbb tu mlm2 dan pagi2 dia panas sbb kahak byk terkumpul. Siang2 kahak kurang sbb tu demam takde mane. Huhu... sedey saya. Ye la ibu mane nak tgk anak sakit sampai masuk ward kan. Biarpon nampak ceria, hati tetap gundah gulana. chewwaahh...

Pagi td doc ckp maybe bole discaj esok. Harap2 begitu lah hendaknya. Dah byk kali unpaid leave ni. Huhuhu..nak berenti kewangan tak mengizinkan. Huhu...kalo mampu ibu nak je jadi housewife jaga Qistina sepenuh masa ( selain jaga bapaknya jugak ). Kat sini Qistina glamorrrr sbb nya tembam sgt. Huhuhu...sabo je la. Abes kene dukung pegi sana sini tinggal ibu dia sorg2 jaga bilik lak. Semoga Qistina cepat sembuh. Amin. :)

Oh ya... kpd kawan2 semua yg bagi tip2 tu, insyaAllah akan dituruti. Terima kasih atas keperihatinan kalian semua. Hehehehe.... bab karpet tu nnt pegi mane2 bawak la tilam bucuk Qistina. :)

Ni sedikit gambo dia. :)










5 comments:

ramizah said...

alahai...kesian qistina..semoga cepat sembuh..tembam!geram tgk... :)

ramizah said...

ala..td dah taip, hilang pula.huhu..apa2 pun semoga qistina cepat sembuh ye..comel...tembam sangat! hehe

nfza said...

oii sampai hati ko bubuh mcm2 kat kepala dia. sian dia kecewa bila besar nanti baca blog ibu

qistina budak baik.. sila cepat sembuh

fisa othman said...

semoga cepat sembuh dear...;)

Aidanisme said...

boleh pulak kau peraga anak kau camtu eh.. isyhh lain kali warded bgtau.. aku ni dekat je berdesup boleh dtg..

qistina cepat sembuh kay, sedih aunty tgk awak asik klua masuk sepital ni..