CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

26 May 2011

Bulan yg sangat the BUSY zzzzzzz....

Salam.

Ya seperti tajuk diatas. Cheeewahhh.... daku fully book sampai la bulan depan. Kije kije kije wokeh. Minggu ni pon dah start asek balik lewat. Cian kat bam bammm tu. Tak tau la mane2 pegi swasta kije mesti nak kene tip top kan. Pastu mesti nak kene perform kan. Huhu....

Bila la anganku nak goyang2 dgn Qistina kat umah ni tercapai?? Business online ke hape ke sebenarnya daku ni failed nak buat. Bukan apa... kalo yg nak kasi komitmen sama tinggi dgn kije mkn gaji. Bagi aku la..baik aku kije mkn gaji dulu. Kumpul2 duit pastu buat pelaburan yg akan membolehkan aku goyang2 saja pon da masuk duit. Cettt bukan goyang inul la ini goyang dok melepak kat umah.

Kalo blog tak terhapdate tu harap maklum le. Minta maaf byk2 (mcm la ada pembaca tak gitu? ) :P wokeh...sekian coretan di pagi hari. Semoga Allah melapangkan pintu rezeki kami sekeluarga. Amin.


1 comment:

ramizah said...

hehe..biasa la tu kerja private memang busy....mizah je ni dok goyang kaki kat ofis sebab takdak project..habis dah skill2 programming lari jauhhhhh nun sana.... tunggu kena tendang je la baru goyang kaki duk rumah...hihihihihih