CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

14 May 2011

Qistina da kuar ward.

Salam.

Semalam jam 4 lebih2 atau waktu asar gitu, Nik Nawwar Qistina da keluar dari ward. Syukur alhamdulillah :)

Nak kata dia sembuh 100% tu tak jugak. Batuk ada lagi jarang2. Demam takde dah. Apa lagi ek. Dia mmg ceria sokmo. hehe... lani nak kene continue ubat ubatan aje la. Bykkkkk betul ubat dia. Kesian la... pastu ada yg kene continue sampai 2 minggu. Huhuhu....nak buat camno ikut aje la hmmm....

Dpt tau bole keluar tu pagi lagi. Tunggu process utk billing tu semua sampai ke ptg. Siap tdo bgn balik tdo balik baru la bole keluar. Huhuhu... oh ya, Qistina mmg aku amik medical card lepas umo dia sebulan. Niat dihati amik pon utk langkah berjaga2. Tak sangka akan guna jugak. Mmg sgt membantu disaat sebegini. Iya la masuk private kan duduk lak berhari2 kompom rege dia ribu riban. Bukan nak kata hospital gomen tak bagus. Biasa la kita mau selesa. Itu saja. Aku sendiri pon ada medical card. Alhamdulillah tak guna lagi takat ni dah 2tahun amik.

Kepada yg mendoakan kesihatan Qistina, terima kasih byk2. Hanya Allah membalasnya. Nampaknya pasni nak balik kampung mmg kene strict kan hanya org2 yg sihat saja bole pegang Qistina. Yg sakit2, pegi la berehat. Huhuhu....bukan nak diskriminasi hanya nak menjaga kebajikan Qistina. Semoga Allah memberi kesihatan yg baik utk Qistina anak ku. Amin. :)

Enjoy gambar2 dari ward sampai kerumah....




2 comments:

ramizah said...

alhamdulillah dah kuar wad...semoga lepas ni takde dah masuk wad, sihat2 je selalu...
a'ah..medical card skrg perlu untuk baby...langkah berjaga2 kan.. haa, mizah kalau bawak aufa pegi kenduri, n ramai org dukung dia..balik2 memang cepat2 mandikan dia...mana la tau kan, ramai2 pegang mcm2 virus..ehehhe..

Sima said...

tq ramizah... hehe... itu la nak praktik la skrg. masalahnya nik tak larat nak pegang dia time mandi. huhu...sbb tu mandi pon ayahnya yg mandikan. berat sekampit beras. :P

skrg da nak mandi cara berdiri je ok la nik pon da bole mandikan dia balik. ni pon baru balik dari sopping. sampai umah terus mandikan dia. lenaaaa tdo :P