CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 December 2011

The Better Ipsos Annual Dinner 2011

Salam.

Wah... sgt bersarang la ini punya blog. Ampunnnnn blog.. ai manyak bizi ini bulan. Harini pon bgn pagi2 rasa tak sihat sebab itu la MC rini then terus bole berbelog sementara si kecik ini tdo. Dia pon demam. Huhu....

Okeh, nak start citer dgn dinner kompeni ai 9/12/2011. Yaaa.... da lama tak join  sejak pregnant ritu. Huhu... apa lagi hati mau pegi la. Makan sedap2...hehe... kali ni tema kompeni ni Glamorous nite. Well ai pakai baju raya aje. Miahaha.... tujuan utama adalah utk cabutan bertuah ( tak dpt pon ) dan juga makanan. Dinner bertempat di KLGCC damansara. Well very nice view and superb environment. The food was ok but the dessert were best. Hehe... kompeni ai siap buat ala carpet merah dan tempat bergambar u.. wahhh terasa cam kat hollywood la plak. Verangan sekejap. Op kos ai takde make up bagai. Dilarang keras oleh en suami. Hanya dibenarkan makai celak sahaja. Oke la kan.. dari kuyu cam tu je. Haha.. alasan beliau tak mo org lain tgk ai. ( mcm ler ai ni cantekkk sgt ye.. idak ler pon ). Tempat solat dia pon cantekkkk, sejukkk dan selesa lah.

Jom cerita pasal masa mengepam before p dinner. Rutin itu takkan ku tinggal sama sekali. Udah ler drop benor ni. Huhu... daku p umah member utk bersiap kul 4.30 so kul 3.30ptg tu sempat ler berpumping bagai dulu. Hehe... then sampai umah member kat damansara, kul 6ptg tu daku pam lagi. Haaa..sempat lagi tu kan. So takde la nak kata takde masa. Fikir mcm bersolat la pam ni. Okeh... 6.30ptg gerak, kul 8mlm diorg start majlis. Sempat juga daku nak solat. Sampai je surau kat situ.. wahhhh teruja. best giler. Sejuk dan nyaman. Rasa tak mo join dinner lak ahask.. :p Okeh..dinner abes kul 11.30mlm. Walaupun ada sesi let's dance, malas daku nak join. Buruk la bercampur aduk bergoyang2 ni. Kebanyakan yg join joget tu pon non muslim ajoo. So apa lagi angkat kaki blah la. Perut pon da kenyang. Hehe.. Wokey siap cerita dinner.. sila la layan gambo tak seberapa neh.. next entry cerita lain lak :)


Hiasan meja. Cantekkk
Dengan opismate
The stage
Game kumpul barang pelik :p
Team/semeja photo shoot by amatur. Hehe
Persembahan magic
Lagi dgn opismate
Persembahan terpaksa dari big bosses
lagi big bosses punya persembahan
CEO performance terpaksa :p. lawak nak mampus
Ini la tempat photoshoot. Gambar org lain ya







Sekian laporan dari

No comments: