CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 December 2011

Team activity

Salam.

Laporan kali ni mengenai team aktiviti. Enjoy the moment. Last week team activity. Memang minngu lepas minggu bersuka ria. Hilang kejap stress, Hihihi... First tu tgk movie 14hb December. Tengok cerita Puss In Boots. Haha.. memang lawak citer tu. Maaf la time tu takde rasa nak amek gambo. Review citer tu ok la. Bole release tensi. Lawak dan comel yg amat. Lagi citer tu masih ada pengajaran yg diselitkan. So takde la citer lawak semata.

Esoknya tu ada breakfast sama2 kat Delicious restoran. Environment mmg tip top. Makanan ya cukup utk perut den ni. Pehtu rasa dia.. ok la not so bad. Makanan dia nak kata sedap sgt tu takde la. Nak kata tak sedap pon tak gak. Makan nasi lomak ajo. Dlm tu ada rendang ayam, keropok, telur rebus, sambal ikan bilis mcm nasi lemak biasa tu. Gambar makanan takde sebab pelahap sgt dah abes mkn baru teringat nak amek gambo. Heheh....

team member

Menu
Table
Environment
Menu



 Hah ini lak kesah waktu lunch hour. Kami lunch di red box the gardens beserta berkaraoke. Hehe... tak pernah lagi karaoke. Ini la first time masuk red box. Jakun jap. Haha... motip join aktiviti ni hanya nak makan aje. Miahaha... bab2 lagu haram satu pon tak ingat. Lagi ler nak nyanyi? Ok ok takde la pandai pon. Ala2 baca buku ada ler. Hak hak hak... byk dgr org lain nyanyi. Tak pon join time korus je. Hehe... sora pon tak leh kuarkan sgt. Dah serak akibat batuk. Uhuk2... apa2 enjoy time tu. Sora takdak tapi jerit2 release tensi. Hehe... LOL

 

Aksi2 mereka ber karok :D
Ini geng ferempuan
Sanggup berenti nyanyi nak posing jap
Eksyen lebih.. miahaha..
Org nyanyi daku tukang amek gambo
Muka2 puas jerit :D

2 comments:

mizah said...

bestnye team aktiviti...boleh release tension kerja sikit kan...sini takdak team dah...3 org je...heheheh

Sima said...

haha... mizah 3 org pon team gak. :D
bole wat aktiviti sekali dgn family ;)