CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 December 2011

Go Genting

Ini entry terperam. Huhuhu.....

Kejadian berlaku di Genting Highlands 18 December 2011. Setelah 16 tahun tak menjejak kaki ke sini akhirnya dtg balik minggu lepas. Banyakkkkkkk sgt perubahan.. haha... kesian daku ketinggalan. Tak pe la duniawi aje. 

Ini bole la dikira percutian tak terancang sehari ke Genting. Walaupun cuaca ok kat KL dan sepanjang perjalanan. Bila sampai atas, cuaca sejukkkk sgt serta berangin kuat. Naseb bawa sweater tebal utk Qistina. Hmmmm.... tak kesampaian hajat nak bermain outdoor theme park. Hehe.... ada hati tuuuu. :p main indoor pon jadi lerrrr.. last dtg situ pon dah tak ingat main apa. Ramai gak org dtg walaupun cuaca tak seberapa baik. Adik2 ler yg seronok bermain. Menunggu masa nak naik satu2 permainan tu ya ampunnnnnn lama benar. Lenguh kaki menunggu bukan bermain. Huhuhu.... walaupun tak memenuhi piawaian tapi still enjoyyy.. Lagi2 Qistina ler enjoy tgk org! haha....
Tak reti daku nak bercerita lagi layan gambo aje la ye. En somi jadi tukang driver je. Dia tak mo join biar pon ada family ride. Huhu... sadis..



OTW naik

Berkabus sejukkkk

Sepanjang perjalanan Qistina tdo
Dah sampai cuaca sejuk amat

Mari kita hangatkan badan

Indoor

Posing dulu before main

Transformer suka Qistina
Naik train

Beratur nak naik family ride

Qistina good girl
beratur nak naik roller coaster

Ramaikan manusia

Adik2.

say cheeseeeee

Posing tepi tingkap yg sejukkkk
Qistina and papasu

Qistina dgn mamasu lak

Posing khas dari Qistina

Bila lagi nak pegi ya.




2 comments:

♥ Wina ♥ said...

sejuknyeeee

wina suke pegi genting tapi x suke gi masa cuti..mmg lautan manusialah kat situ..lagi² kalau kena queue panjang nak main game huhuhuuuu

nx time kalau pegi nk naik cable car lah, dh lama x naik hehhee

mizah said...

haritu pergi weekend cuti sekolah pulak tu..memang ramai mcm dlm pic nik tu...kami outdoor..pulak hujan..tak puas tau...moh habis cuti sekolah kita naik lagi...ehheheheh :p qistina makin cun la bila dh besar! :)