CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

25 December 2011

Hasil dari Genting

Salam.


Pagi ni bersiaran dgn anak dan bapak still berdengkur. Entry ni entry kesinambungan hasil pergi ke genting minggu lepas. Hasil yg daku dan Qistina dapat adalah demam. Uhuhu.... daku tak pe lagi sebab pegi tu mmg still dok sakit2. Qistina ler... maybe first terasa sejukkkk yg amat ni hasilnya ari isnin kul 3 pagi tu dia demam. Tak le panas sgt tapi still membimbangkan perasaan daku ni.

Amik mc 2 hari. Keadaan Qistina kadang2 ok kadang2 demam makin tinggi. Skrg ni demam dia still ada. Dah start on antibiotik. Mata lak sakit pula. Mane jangkit tak tau la. Jumpa paed dia semalam, dia ckp skrg mmg musim baby2 sakit mata. Aduhhhh mane la dia dpt ni. Cam serik lak nak pegi tempat ramai2 org ni. Batuk pon dia da start jangkit dgn daku. Check semalam alhamdulillah paru2 dia clear.

Qistina, ibu akan jaga baik2 dlm masa cuti ni. Huhu ibu takde cuti so tak le la nak amik cuti melainkan MC aje. Bulan ni saja MC dah  berkali2. Segan la plak... uhuhu... ibu doakan Qistina cepat sembuh ya. Amin.

Ya Allah, sembuhkanlah sakit anakku ini. Ampukanlah dosa2 hambaMu ini. Engkau lah Maha Berkuasa dan Maha Pengasih. Amin.



6 comments:

ayu said...

moga cepat sembuh ye nik!!

hasnolleilla said...

kesiannye qist...
semoga cepat smebuh ye...
nik,time2 mcmni xsampai hati nk tinggalkan anak kan..klau p kije pun hati ni teringat die je kan..
sabar ye nik...

Sima said...

Kak ayu, terima kasih. insyaAllah. Amin.

Hani, itu la mmg sedih sgt. nak call BS setiap masa kang ganggu dia lak wat kije. Huhu... dok bersabar la ni. Terima kasih hani..

ashra said...

moga cepat sembuh ye nik n qis...
budak2 mmg tak tahan sejuk kot kan.samalah dgn si kecik saya ni..

mizah said...

dh ok dah? eheheh...

Sima said...

dah semakin ok. demam dah takde. alhamdulillah.. cuma tinggal batuk dan mata bertahi lagi. huihuhu