CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

17 July 2011

Tupai tupai

Salam.

Semalam sempena nak abeskan pantang seafood daku ni..berkenan la nak mkn kat seafood steambot. Hehe..saje je nak perabiskan duit. So dgn jayanya membesarkan perut dgn makanan yg ada kat situ. Walaupun konon dah abeskan pantang tapi daku still pantang mkn ikan pari dan air kelapa. Ntah le org2 tua ckp sgt bisa 2 mende ini. Kene pantang lagi lama. Hmm..ikan pari tu ok lagi sebab mmg tak mkn pon. Air kelapa tu ha... ish nak nak bulan posa nnt.

Kat sini dah naik rege, kalo dulu RM25 la ni RM26 sorg. Ok la mkn pon berdua je. Qistina tlg tgk ibu dia melahap je. Variety food dia ok la. Byk gak choice, bab sayur la freshhhh aje nampak. Ada ice cream, yg ni pon mkn sikit je. Pastu rege tu termasuk air ye. Ada gak nasi goreng, mihun goreng. Sebelum ni pernah ternampak spaghetti tapi semlm takde lak. Sorry la tak amik gambo makanan dia. Susah den nak bergerak dgn keadaan Qistina camtu. 2 jam dok mengadap makanan, rasa cam byk dah mkn tapi bila tgk org lain lagiiiii byk mkn. Huhu... Ok la jom layan gambo posing2. Sila jgn muntah ijo.





2 comments:

shilafaizz said...

ku tau itu dimana...kat Flaming kan..aduhhh lamenye xpegi...nak steamboat...nak steamboat...

Sima said...

Shila.. sini tupai2. Flamming tu pon dah lama nik tak pergi. Huhu... skrg berapa ntah rege dia pon tak tau.