CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 May 2012

Berjumpa Dengan Kak Arra

Salam,

Pada sabtu 2 minggu lepas, sempat daku buat date dgn kak Arra. Sambil nak amik barang yg daku pesan dekat kak Arra. Terima kasih ya kerana tolong belikan barang baikkkk punya. Hehe... utk produk tenusuku yg makin menurun ni. Ye la Qistina pon dah besar kan.

Perjanjian buat kul 3 petang sebabkan pagi tu pegi bersiaran kat sungai buloh, kul 3 tu masih dlm perjalanan. Singgah solat dan salin pampers Qistina dulu baru la sambung balik menuju ke Alamanda, Putrajaya. First time pegi situ. Ramai pulok manusia. Biasanya dengar2 Alamanda ni tak ramai org. Maybe sebab kes bersih kat KL tu jadi ramai p melencong jauh dari KL lak. Hai la nasib... hehe.....

Jumpa la anak2 comel kak Arra.. kiut miut je. Baik sangat2... biasa la bila anak dara mesti la kene sopan ya dak? Hehe... Qistina lak tetiba je merajuk time nak bergambar. Kene marah dengan ayahnya la.. sebabnya dia p angkat skirt dia tu. Abes la nampak poyut moncit itu. Haha... sabo je la.

Mari tengok gambar2 anak2 dara ni. :)

Atiqah.. anak dara ke-2 kak Arra. Si kakak p main2.

Tengok la anak dara ai merajuk. Comel betul perangai
Haa... sebab ini la anak dara den kene marah. Nak jugak tu. Ayoooo Qistina.



p/s : Gambar dengan kak Arra tak amik lak. Hehuuu....


No comments: