CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

01 March 2011

Update On My Qistina

Salam.

Update mengenai Qistina. Sudah 2 minggu selsema + batuk da hilang2 walaupun da 2 kali pegi jumpa doc + paed lagi ditambah neb still virus jahat gile tu tak mo hilang. So decide ari Isnin pegi KPJ la plak. Da tmpt lain result sama je.

Pegi pagi kul 10 gitu balik kul 2 pm. Apa aktiviti sana ialah neb jugak tapi dos lagi tinggi. Pastu fisioterapi tepuk2 dan lastly sedut kahak. Huhu...sedey saya tgk anak kecik tu nangis2. Then jumpa paed balik. Paed ckp Qistina still ada kahak dan sgt pekat. Sedut pon kuar sikit je. Errmmm... so doc decide continue dulu dgn medication and Jumaat ni jumpa dia balik. Nak tgk keadaan Qistina ada baik ke tidak. Harap2 baik lah.. kalo tak kene neb + sedut kahak lagi. Jika masih lagi virus jahat gile tu berdegil kat situ alamatnya anak ibu akan kene tahan masuk wad then amik neb 4 jam sekali. Ohhhhh tidakkkk..rasa cam nak pingsan je dgr doc ckp camtu.

Terfikir.. asal kene dari sapa / mane ?? Redha pada Mu ya Allah. Kau sembuhkanlah sakit anakku ini. Amin. ( Usaha tu pasti kene buat ). Oh ye doc ckp nama penyakit tu acute bronchitis. :(

4 comments:

Momma Mia said...

semoga cepat sembuh

Ina Hashim said...

Nik,

Firas hrtu kene admit sbb Acute Bronchiolitis la...ni pun duk g neb hari2 sbb dh mula wheezing...moga both Qis n Firas cepat sembuh

Sima said...

Terima kasih momma mia dan kak ina. InsyaAllah Firas akan sembuh gak.

Kene amik neb kan. sedih tul.. la ni pon dok wheezing lagi.

shilafaizz said...

semoga Qis cepat sembuh ye nik...