CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

31 January 2013

IPong KONG!!

As Salam.


Huhu... tepat birthday daku, iphone terchenta buat hal plak. Sebelum ni dah start ada problem. Ada masalah software sound tak bunyi² kecuali ringtone jer. Sekarang ni plak sim card tak leh baca lak. Huhuhu.... ai tau bukan masalah sim card. Tapi masalah dgn iphone. 

Daku tak pernah bukak or tukar sim pon selama ni. Sedihnya..... uwaaaaaaaaaaa.... so tak leh nak online. Pastu segala mala post kat facebook wish birthday tu ai reply through yahoo mail jer. Huhuhu... sedey gila. Harap² ada la solution dia. Sebelum ni pegi apple service center pon tak membantu sgt. Siap suruh trade in lagi. Ai akan dapat iphone version sama tapi hat baru la. Dannnnn kene tambah RM711. Uwaaaaaa... sedeynya. :(

Nak beli iphone 5 hat baru tu idak le ku mampu.... huk huk... ya Allah permudahkan urusan ku. Amin. Dah le sgt² sentimental value ini iphone. :(

Mode : sedey, kuciwa


2 comments:

mizah said...

huhu,iphone kalau rosak memang la mahal nak bayar...haritu iphone husband screen pecah,rm200++ gak tukar..pastu aufa buat main masuk air,terus bengong.kiok dah sbb husband geram dgn iphone bengong tu dia campak n pecah..hahahahaha...salah sendiri..

ndah lama tak buka blog,tau2 nik dah tukar kerja n sambung blaja ek? bestnya nik....semoga semua dipermudahkanye nik....bestnya ada master nanti...part time ek?

qistina makin cantik! congrates dah free diaper..aufa belum lagi..tp mmg dah ada tanda nak free diaper sbb kejap2 cakap nak kecing,yak2 sikit je bising suruh tukar...tp ummi dia belum bersedia lago pulak...tgh kalut ada babyh kecik..hihi

Sima said...

Alhamdulillah rezeki tahun ni. Dapat kije baru dan further study. Tak tau la larat ke tak ni. Mencuba dulu huhu....

Faham mizah bila ada newborn ni mmg super busy la kan lagi² dah masuk 3 anak. Nik yg sorang baru ni pon terasa busy. Huhuhu.... moga² ada rezeki la plak utk adik Qistina. Hehehe....

Terima kasih ya aunty Mizah puji Qistina. Alhamdulillah sempurna fizika. ekeke.. :)