CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

07 January 2013

Selamat Tahun Baru

Salam.

Masih tak terlewat lagi daku nak mengucapkan selamat tahun baru. Tahun ni xde azam cam tahun2 sebelumnya. Cuma. Am biasa. Sentiasa ingin memperbaiki diri dalam urusan akhirat. In shaa Allah.

Awal tahun ni juga lebaran baru dlm career akan bermula juga. Daku akan bertukar tempat kije pula. In shaa Allah moga2 tempat baru ini lebih diberkati. Amin. 2 minggu lagi daku aka.n start ditempat baru. Eksaited pon ada rasa. Hehe... Sedih juga nak tinggalkan kawan2 disini. Friends forever walau jauh. Teknologi kan ada. Kita ada byk cara nak chat. Hehe...

Utk keluarga, alhamdulillah Qistina dah start potty training dan skrg hanya akan kencing dan poopoo dlm toilet. Blom boleh guna toilet bowl lagi tapi takpe slow2 kita belajar ye anak. Tapi tdo n jalan2 blom keberanian utk free diapers. Hanya dirumah dan rumah bs sahaja. Perancangan penambahan plak tgk la. Skrg dah xde planning. Ada rezeki nnt ada lah tu. Amin. Doa2 la kami murah rezeki.

Bab baking plak, skrg ni sgt jarang buat kek. Alkesah penat manjang. Sepanjang akhir tahun lepas asek la balik lewat. Huhu... Skrg je baru start balik awal sketttt... Moga2 kat tempat baru takde la kene balik lewat sgt. Huhu... Amin. Nnt2 bole la nak panaskan enjin balik dlm baking. Hehe....

Ok la azan subuh dah berkumandang jom tunaikan solat. :)















3 comments:

ashra said...

selamat taun br nik
mudahan apa yg dirancang,bjalan lancar ye dan dmudahkan allah.

* h u s n a MJ * said...

nikkk~
hehe. kacau nik kt sini plak...rindooo nnt x jumpe kt ofis :p harini first day nk pegi keje tanpa sifoo di sisi..huhu. slamat bercuti before start keje baru :)

Sima said...

Ashra : Amin. In shaa Allah. Moga dipermudahkan utk Ash jugak.
Husna : alahai ciannya.. ok tak semuanya? Harap2 mudah la buat kije semua k. :) takdak kat opis pon kita boleh contact byk cara :D