CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

28 January 2013

Further study

Salam.

Pagi2 dah terjaga.. Terfikir nak update blog. Hehe.. Sebelum ni ada mention pasal offer further study dari uitm kan.. Akhir tahun lepas decide nak further sebab terasa ilmu makin kurang dan apply job lain xdpt panggilan pon. Fikir punya fikir dan bincang dgn en suami, last2 kompom nak apply. Alhamdulillah diterima. Plan asal, kalo further tapi xleh nak fokus, ai nak berenti kije and fokus dlm study. Pehtu apply la kije part time mcm tutor tu ke.. Hehehe

Skrg ni sebab baru je tukar kerja, opkoz la kene stay dulu kan... Nak tak nak kene study betul2.. So yg paling penting adalah sokongan family lagi2 en suami. Semoga proses pembelajaran ni berjalan lancar. Amin.... Dalam otak ni masih lagi ada sedikit keraguan, boleh ker daku sambung belajar ni.. Larat ke nanti? Ya, ada yg berjaya genggam master dlm tgn even bekerja dan berkeluarga. Moga2 dipermudahkan urusan aku nanti.

Lagi pon master aku amik ni bukan research oriented. Tapi exam oriented. Untuk research masa mmg byk sebab takde kelas sgt. Tapiii bab nak berfikir nak buat project tu...aiiii mmg kene superrrrr fokus nak buat tu. Sebab tu ai pilih exam oriented. Pening nanti utk exam jerr. Dah pernah buat thesis masa degree dulu. Hohoho....tak tido nak siapkan okeh. Pengsan.....

9hb Februari ni daftar, ada masa lagi nak tukar fikiran... Hhaha ngamuk en somi karang. Dah ler dia pon mau sambung belajar gak. Heheh... Semoga semuanya dipermudahkan perjalanan, urusan, exam dan segalanya dalam pembelajaran kali ini. Amin...

Ohhhh minggu ni nak kene buat medical checkup dan bayo yuran. Huh.... Semoga murah rezeki juga. Amin ya rabb.



No comments: