CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 February 2013

Plan CNY Holiday

As Salam,

Alhamdulillah masih lagi kesempatan nak update blog ni. In shaa Allah jika ikut perancangan, cuti² raya cina ni akan bercuti ke Cameron Highland sekali lagi. Kali ni pergi dgn family belah daku plak. Sewa satu apartment ramai² duduk sana. Family belah daku adik² dan mak semua pergi kecuali kakak sulung tiba² ada hal tak dapat dielakkan.

Sepupu sesewel daku pon join sama. Tak padan mak buyung..bersungguh nak berjalan. Hahaha.... Disebabkan ramai nak pergi kitorg planning nak masak sendiri jer kat umah tu. Disebabkan daku berkereta hagakkkkk bosar sket jer. Byk ler barang² dari umah kene bawak. Yang penting, selimut!!! hahaha... karang beku kat sana!

In shaa Allah kali ni nak qada melawat tempat² yg tak sempat pegi tu. Hehehe... seronok plak rasa. Blom juga senaraikan tempat² yg syiok nak pegi neh. Nanti nak buat list la. Pastu bentang kat meja bulat. Moga perancangan kami berjalan lancar. Amin. :D


4 comments:

mizah said...

bestnye nik bercuti.sejuk,kan! hehe..mizah dah lama sgt tak gi bercuti...nanti tepek gambar kat blog byk2 ek..kat fb pun buleh,nak cuci mata.last gi cameron masa pregnant auni..huhu

Sima said...

Hehe Mizah, In shaa Allah akan diupload ke facebook. Masa pegi ke cameron tu mmg sejukkkk 17C dan hujan. Malam2 kene pakai baju sejuk dan selimut tebal. Kalo tak bekuuuu... Seronok gak pegi kali ni :)

ashra said...

Bestnye..bila nak up entry CH ni...
saya paling suka teh boh =)

Sima said...

Hehe... Ash belom kesempatan. Gambo pon sedikit ajo. Lappy kat umah hubby conquer ipad lak si kecik pegang. Ibu dia nak menaip kat iphone mmg sakit mata ler. Hehe...