CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

23 August 2011

Rich choc pudding tak menjadi!

Salam.

Tgk tajuk da tau kan. Hehe.. so dgn itu kompem takdak gambo utk entry ni. Weekend ritu saja2 ja nak buat puding alang2 dah ada bahan2 dia. Last2 buat dan sejukkan, asal lembik je ni? Huhu... tapi rasa dia tetap marrrveless. Hehe... masih boleh dimakan. Lembik sedikit ajo ;)

Daku buat dgn sos kastard. Setelah buat analisis, maka hasilnya adalah daku tak masak sampai betul2 pekat. Huhu... sabo je la. Len kali  bole buat lagi. Senang yg amats!



3 comments:

mizah said...

heee..takpe, boleh try lagi..mesti jadi..hehe

Sima said...

Hehe.. harap2 gitu la jadiknya.. ;)

ashra said...

hehe.mmg kadang2 resepi ni kena try banyak kali baru nampak cantik.
takpe,yang penting rasanya dulu kena ngetop kan..hehe