CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

09 April 2012

Qistina Warded

Salam.

Sekarang bersiaran dari DEMC lagik. Huhuhu... awal2 buat appointment dgn DEMC utk checkup biasa Qistina sempena masuk 18bulan kan kene cucuk dah. 2 hari sebelum appointment Qistina start demam, batuk dan selsema. Tiba2 je sakit. Seminggu sebelum tu asek selsema je. Tapi dah nak sembuh tu terus kene demam lak. Alahai anak.... tak tau la jangkit dari umah BS ke apa. Ya la dah ramai budak kan. Mesti la berjangkit gak. 

Pegi DEMC appointment sabtu pagi. Check2 rupanya kahak jahat dah pon bertapak dalam paru2. Doc bagi option, bole dtg utk amik neb setiap beberapa jam atau bole je nak warded. Asal plan warded utk weekend je. Bila Ahad tu Qistina asek demam panas dan suhu pon tinggi je so extend la lagi sampai ke Isnin. Moga2 anakanda cepat sembuh ya. Sedih hati ibu tengok anak ibu demam macam ni. Skrg dah start antibiotik dan antiviral. Kahak dah pon berkurangan dlm paru2. 

Ibu doakan Qistina cepat sembuh dan membesar dgn lebih sihat. Amin.

 


Nangis sebab tak leh nak nenen. Ibunya nak amik gambo ;)
Majuk suda....
Qistina baru boleh tido. Kalau tak asek batuk je.

2 comments:

Aidanisme said...

alahaii qina.... semoga cepat sembuh ye.. aunty love u

:: Mrs.Eady :: said...

ala syg semoga cepat sembuh ye..