CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 June 2011

Selamat Hari Bapa

Salam.

Kalo tak mo muntah hijau sila jgn baca. hehe... Dedicate to my beloved husband.

Ehem ehem...

Selamat hari bapa ayah untuk suami TERcinta. Hehe... Walaupun hadiah dah kasi awal seminggu sebab salah tarikh sila jgn mare ye. Hadiah kecil-kecilan je. Takde pon nak menyambut mana pon. Tapi jasamu dlm usaha kita membesarkan Qistina amatlah ku hargai.  Start dari dlm daku pantang lagi kamu ringan membantu. Usaha utk mendapatkan yg terbaik utk anak kita. Terima kasih ( walaupun tu mmg tugas seorang ayah hehe..) en suami ku. Sanggup masak utk anak dan isteri, membasuh baju, lampin ( yg ada mr shit tu.. aiii muntah kalo buat ) memandikan Qistina. Sanggup belajar walaupun sebelom ni tak pernah pegang baby ( even sampai skrg pon kasar lagi ). 

Sangat membuatku rasa BAHAGIA menjadi ISTERI kamu. Terima kasih sayang.






4 comments:

ayu said...

so sweet ^_^

Sima said...

kiki... first time jiwang neh.

ramizah said...

wah...rajinnya bapak si qistina ni...heheh... semoga qistina cepat sembuh ye..biasa la kan kalau dikelilingi org batuk2, baby cepat je ikut batuk2...

Maarif Ibrahim said...

Saya rasa sungguh terharu sekali...

Trima kasih sayang.

Muahhhhhh