CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

10 June 2011

Saja Nak Hapdate

Salam.

Sesi meroyan dah lepas. Barang yg lepas jgn dikenang....ekekeke :p

Ok ingat tak entry aku kepingin burger? Hehe...Alhamdulillah dah selamat menjadi en shit. Hehe...sakan beli yg 2 lapis terus. Lamaaaaaa dah kan tak dpt nak dpt mkn burger balik mau lambat lagi ni. Pasni nak kepingin ape lak ye? Next week en bos nak velanja makan bosarrrrr. Tapi kat restaurant thai le. Dia ckp sedapppp.. ini semua reward kpd kitorg yg kije mcm nak gila backup worst disaster yg terjadik kat server a.k.a server down dan data & setting lost hokay. Mujuq la dpt up balik dgn timeline yg client kasik. Mujuqqqq jugak client aku dok coti. Huhu...tak byk buat tapi sempat la nak meroyan.

Nak story pasal kije la plak.... Susu aku drp gara2 aku fenatttttt + kije bykkkkkkkkkkkkk yg amat. Huhuhu... Sgt byk sampai kene buat jadual dan aku fully booked sampai hujung bulan ni. Kalo ada request baru kene buat next month! Bapak ahhh..aku ingat tukar tmpt yg lagi tarak kije rupanya makin byk kije!! Cuma kije tu aku bole cope lagi just byk dan aku kene kejar DEADLINE. Hahaha.... cam hape ntah. :p

Ok la skrg aku dok gigih kembali mengepam tgh2 mlm setelah hampir 2 bulan aku TERstop mengepam mlm2 buta. hehe.... pasni kan nak puasa next week aku nak start ganti puasa. Moga2 aku ingat nak ganti tu. InsyaAllah susu tu sentiasa ada. Positive mind tu penting. Walaupun demand Qistina mcm dah drop sebab terlalu asyik nak bermain je. Skrg dia dah pandai menjulur/mengengsot kedepan dgn  lajunya. Ibu sukaaa walaupun asek kene kutip awok je Qistina. Ibu kamu ni Qistina tak le leka sebab awak punya demand selalu berubah2. Huhu.... Semoga Qistina membesar dgn sihat dan kuat!! :)





2 comments:

ramizah said...

nik, meh keje tempat mizah ni..goyang kaki...pastu skill2 programming semua dah hilang....sedih...huhu qistina dah menjulur laju ek..bestnya...tak sabar nak tgk aufa menjulur mengemop lantai rumah...hihi

Sima said...

haha... ye ke ramizah. :D bole gak nak gak goyang2 ni. kikiki...

ha ah dah menjulur. lambat sket dari org lain. huhu.. tak pa kasi chance dia dok main2 :)

lani aktif sgt. bgn pon terus menjulur je kijenya. jenuh nak mengutip :P