CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

02 July 2010

Short summary my past life..

Salam dan selamat sejahtera semua...

Ayat permulaan mesti la skema sket. Hehehe...
Berdasarkan tajuk, post ni berkenaan dgn my past life.

Asal : Kelantan
Agama dari lahir : Islam
Keturunan : Melayu

Start sekolah tadika di tadika jln raja dewa. Skrg nama da lain..tak pernah nak ingat :P pastu sekolah rendah zainab 2. sambung lagi ke sekolah menengah zainab 1. Ini sekolah keturunan sume dari adik beradik mak hingga ke saya sekolah disini.

Pastu sekolah ni da sekat hanya UPSR 5A or 4A je bole masuk kalo tak kene masuk sekolah lain. so adik2 perempuan bawah aku sorg da tak le masuk. sorg lagi tak amik lg UPSR. Lupe nak bgtau.. sekolah nama zainab ni hanya utk perempuan shj. Lelaki tak le.. pondan pon tak le masuk.

Da abes sekolah menengah masuk uitm dari diploma ke degree amik course computer. :D Masuk pon kene paksa :P tapi gumbira sebab menurut kata2 mak.. hehehe bertambah gembira jumpe en.somi masa amik dip. computer



Lepas je abes degree terus dpt kije.. Alhamdulillah..sampai skrg masih setia dgn company ni.. :P




Setahun kije terus kawen..hehehe.. time tu umo 26thn.. standard zaman skrg punya usia mau kawen.



Itu la rengkasan hidup takat ni.. :D
kehidupan skrg lepas kawen musti la nak anak kan... hehe.. Alhamdulillah murah rezeki, skrg da pregnant 7bulan ;D




No comments: