CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

11 February 2012

Selamat Pengantin Baru Buat Sahabat Sepenjenayah

Salam.

Akhirnya kawan ku ini telah selamat menamatkan zaman bujang yg penuh pancaroba. Hehe... welcome to the club yeah... Oh zaman mak dara juga bole dikatakan lebih onak dan duri ya. Cuma kemanisan berbahagia bersama insan tersayang tu lagi manis bila kita menjaga hubungan sebaiknya.

Daku doakan kamu dan cikgu berbahagia berkekalan hingga ke anak cucu dan akhir hayat. Amin. Mesti niat utk berumahtangga itu yg pertama adalah kerana Allah S.W.T. InsyaAllah terjamin kebahagian rumahtangga. Hehe... okeh tazkirah da abes.

Bercerita mau ke majlis itu bukan main lagi ku bersiap awal2 dgn Qistina. Ikut ayahnya p servis kete. Nanti terus ke majlis tak perlu singgah balik umah dah. Tapiiiiiiii ya Allah, suh dtg servis kul 11.30 tapi kul 12 da rehat. Ada ka patut.. tunggu pomen2 tu rehat da sejam. Blom servis lagi tu. Huhuhu... dah le tak prepare apa2 makanan. Kat situ pon ada makanan pon Qistina tak leh nak mkn. Cian dia... nasib ada breastaurant bergerak ni.


Sempat la solat zohor lagi kat situ. Mmg la very nice place tapi milo dah abes. Kuciwa.. top up la. Apa la pengurusan pon. Dah solat, menyusu lak Qistina sambil tunggu kete siap servis. Dalam kul 2 lebih kete pon siappppp!! Apa lagi terus menuju destinasi lerrrr....

Sampai je sana, org masih ramai lagi. Daku terlepas tgk member ni naik pelamin. Huk huk... mak sedih..terharu gitu. Sangat cantik menyerlah kau jah..bahagia tu jelas nampak kat muka kamu ye. Moga berkekalan. InsyaAllah. Amin. :)

Dah salam bagai kita jamu selera sambil kasi Qistina rasa nasi putih kosong saje. Hehe...ye itu nasi kegemaran dia skrg. Lepas tu sesi bergambar le apa lagi. Tapi tak bestnya gambar kitorg berempat blurrrrr aje sbb org yg amik tu main amik je sebelah tgn. Nak cepat la konon. Huhuhuhuhu.... sedihhh


Mood gumbira
Qistina da besar
Qistina suka jalan2
Cubaan utk berlari
partners in crimes.
Moga berkekalan. Amin.
Bersama raja sehari
Blur sket
Uuuu blurrr yg amat.
Ini wajib ada




No comments: