CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

06 September 2012

UmiYumi Give Away

Salam.

Ini kali ke-3 nak join Give Away dari umiyumi giveaway. Hehee..... Hadiah giveaway ni tefal tuuu menarik ahhhhh.....



Meh la join ramai-ramai. Pemenang dipilih secara rawak. Doa-doa la agar ai dapat.. mode verangan nak ber'wok' dgn tefal biarpon masak jarang-jarang. ;)

Ini syarat-syarat penyertaan GA dan jangan lupa tinggalkan komen dientry giveaway umi tu yer.

1) Penyertaaan dibuka kepada semua pembaca. 


2) Tinggalkan address blog anda beserta email address di ruangan komen post ini. Bagi pembaca yang tidak mempunyai blog anda masih perlu meninggalkan email address di ruangan komen.

3) Bagi pembaca yang ada blog, sila buat post/entry di blog anda tentang GA ini dan sertakan link ke Give Away ini.Link ke GA ini adalah : 
http://umiyumi2.blogspot.com.au/2012/09/8th-giveaway-ga.html

4) Untuk memberi peluang sebaik2nya kepada pembaca yang mempunyai blog dan yang tidak mempunyai blog, pembaca dengan blog dan yang membuat post & link akan mendapat 2 entries utk undian. Pembaca tanpa blog akan mendapat 1  entry.

4) Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada 25 September 2012. Pemenang akan diumumkan pada
 26 September 2012. 

5) Pemenang akan dipilih secara rawak melalui www.random.org. Pemenang yang berjaya akan dihubungi melalui email. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa tiga (3) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi.







2 comments:

Aidanisme said...

ini lah yg aku beli kat langkawi aritu.. nak join lahhhhh

Sima said...

Sila la join... mane tau rezeki.. muehehehe....