CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

19 July 2012

Firm hokkaido chiffon cake

Salam.

Ini entry peram. Dah lama buat hokkaido chiffon cake ni. Cake ni jadi jenis firm sebab terlupa nak extra kan white eggs. Huhuhu.. sungguh2 lupa.. nasib bole mkn dan sedap jugak. Hehehe...... next pasni nak try lagi la. Nak try yg bebetul punya. Harap2 takde yg tertinggal mane2. Hehe.... Ohhh walaupun dapat dlm 20cup. Sekelip mata je abes okeh. Biasa la anak dgn bapak la abeskan. Ai kurangkan gula so takde la manis sgt.


Untuk dinner daku buat creamy chicken soup makan dgn french loaf. Lagi2 makan time sejuk2 dan hujan mmg sgt comfort rasanya. Hehe..... walaupun tak berapa pekat sbb malas nak tunggu lama2. Lapoooo benornya. Hehe... alhamdulillah walaupun takde bahan2 perasa pelik2 dan semua adalah makanan sihat.
Resepi nnt la daku update ya. Skrg kat opis lupa da kat mane amik resepi ni. :)


Firm Hokkaido Chiffon Cake
Creamy chicken soup with french loaf
Habes sekelip mata
Crispy base pizza
Oh ya pizza menjadi menu makan malam utk next day nya. Resepi sama cam dulu. Alhamdulillah kenyang. Skrg dah byk kali buat tapi tang cheese tu failed lagi ler.. huhuhu.....


No comments: